Menü Close

Yönetim Kurulu Başkanı
GEBZE TİCARET ODASI

Abdurrahman ASLANTAŞ

1970 yılında Elazığ’da doğan Abdurrahman ASLANTAŞ, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1988 yılında girmiş olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünden 1992 yılında mezun oldu.

1993-1995 yılları arasında Türkiye Elektrik Kurumu Gebze Müesses Müdürlüğü Kontrol Mühendisi olarak kamu görevinde bulunan ASLANTAŞ; 1995 – 1997 tarihleri arasında Özyazıcı Mühendislik firmasında şantiye şefi olarak çalıştı.

1997 yılında kurmuş olduğu Aslantaş Elektrik Mühendislik Limited Şirketi’nin halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan ASLANTAŞ, Ulusal ve Uluslararası Elektrifikasyon, Pano ve Otomasyon ile Yenilenebilir Enerji Tesisi kurulumları konularında iştigal etmektedir.

2013 yılından beri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Abdurrahman ASLANTAŞ, 2023 Mart ayında yapılan seçimle Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geldi.

ASLANTAŞ evli ve 3 çocuk babasıdır.