SLOVENYA 9. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye-Slovenya 9. Dönem KEK Toplantısının iş forumu etkinliği ile birlikte 13-14 Ocak 2025 tarihlerinde Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak eş başkanlığında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Slovenya ile ticari ve ekonomik ilişkilerinin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ticari faaliyetlerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizin 6 Kasım 2024 Çarşamba gününe kadar aşağıda yer alan linkten Odamıza iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Görüş bildirmek için tıklayınız.

Saygılarımızla,